13.-16. august 2020: Røisheim i Jotunheimen Livsfortellingskurs i koronatider

Om kurset

Dette kurset foregår på fjellgården Røisheim i Bøverdalen, Jotunheimen. Det passer for deg som har behov for å tilbringe noen dager tilbaketrukket for å finne ny kurs og tenke gjennom ditt eget liv etter de påkjenningene som koronaepidemien har gitt og fremdeles gir.

På kurset vil du få undervisning, tips og inspirasjon om det å skrive livsfortellinger: Det kan være fortellingen om ditt eget liv, livet til noen i slekten, eller en annen person eller gruppe som du er nysgjerrig på og vil lære mer om. Du vil lære om research, skriveteknikk og forskjellige måter å strukturere en fortelling på.


Praktisk informasjon

På Røisheim er mange av rommene dobbeltrom. Det betyr at kurset egner seg for par, eller venner som ønsker å feriere sammen, der den ene vil bruke dagene på fjelltur, mens den andre vil skrive – eller begge vil begge deler.
Kurset har fullpensjon.
Forelesningene legges til tidlig formiddag og sen ettermiddag, slik at de kan kombineres med enten fjellturer eller eget skrive- og refleksjonsarbeid.
Om morgenen etter frokost blir det forelesning om skrivetekniske emner, mens det om kvelden før middag blir kulturhistoriske forelesninger som tar utgangspunkt i Røisheim og de ulike kunstnere som har tilknytning til stedet. Du vil lære om hvordan de har håndtert kriser og omveltende tider i eget liv, og om hvordan disse kan spores i den kunsten og litteraturen de skapte.

Alle som ønsker får i tillegg individuell veiledning om et skriveprosjekt, eller annet som har å gjøre med egen livsfortelling.

Du lese med om Røisheim her.
Maks antall deltakere: 12
Pris pr deltaker: 15 000,-
Påmelding: Anna Opheim, anna.opheim@outlook.com