Startkabelkurs på Nesodden 7.-9. juli 2023

Dette startkabelkurset passer for deg som trenger drahjelp til å komme i gang med et nytt kunstnerisk, faglig eller biografisk prosjekt, eller med å ta ut peilekurs i livet etter en hard økt med pandemi.

Kurset går over tre dager i uke 27 (7.-9. juli) og foregår i mitt atelier på Nesodden. Vi blir en liten gruppe (maks åtte personer), så det blir anledning til å gå dypt inn i den enkeltes prosess. Jeg legger vekt på å sette sammen en gruppe som jeg tror vil kunne ha glede av hverandre.

Timeplanen går fra 16.00 til 21.00 på fredag, og fra 11.00 til 1800 på lørdag og søndag. På lørdag kveld blir det felles middag for den som ønsker.

Undervisningen består av en kombinasjon av igangsettende øvelser, gjennomgang i plenum av den enkeltes prosjekt, forelesninger om skapende prosesser og skriveteknikk og samtaler om eksempler fra litteratur, fagskriving, biografisk og selvbiografisk arbeid, billedkunst, film og teater.

Vi holder kontakt via et lukket nettforum, og jeg legger vekt på å legge til rette for at det som blir skapt på kurset av fellesskap og ideer skal kunne fortsette å vokse også etter at kurset er slutt.

Alle deltakere får tilbud om en time med individuell veiledning i etterkant av kurset, for å samle trådene og stake ut kursen videre.

Du sørger selv for reise og overnatting.

Her er et intervju med meg som forteller litt om ideene som ligger bak kurset.

Pris: 5000,-

¨