Tekstutvikling – På Borge Hotell

Dette kurset egner seg for deg som allerede er i gang med et skriveprosjekt, og som har behov for veiledning og undervisning for å komme videre. 

Undervisning

Undervisningen består av forelesninger om skriveteknikk, komposisjon, ulike dramaturgiske modeller, skriveprosessen, og det praktiske knyttet til det å få teksten sin ut til leserne, enten det er gjennom forlag eller på annet vis.

Jeg underviser i to bolker hver dag, en på to timer og en på halvannen time.

Veiledning og skrivefellesskap

Kurset egner seg for både deg som skriver skjønnlitterært, og for faglitterære skribenter. Alle deltakere får også individuell veiledning på sitt skriveprosjekt, og tilgang til et lukket nettforum der det blir lagt ut fagstoff som kan være til nytte i skriveprosessen, og der du kan holde kontakt med de andre deltakerne i skrivefellesskap når kurset er slutt.  

Du vil få tips og veiledning om hvordan arbeidet med tilbakemeldinger kan fortsette i mindre grupper når man er kommet hjem, enten via nettforumet, eller med virkelige skrivegruppemøter. 

Inspirasjon og eksempler

Jeg bruker både film og billedkunst i undervisningen. Og jeg inviterer med en forfatter eller en kunstner på kurset, slik at du ved selvsyn kan få innblikk i hvordan arbeid med litterære og kunstneriske prosjekter foregår, og bli kjent med en person som kan være til inspirasjon.

Innkvartering og utflukt

En dag i løpet av kurset blir det utflukt til middelalderbyen Assisi, der vi får omvisning av en guide med kunst- og kulturhistorisk bakgrunn. Du bor på enkelt- eller dobbeltrom, og kurset har fullpensjon; du får nydelig lokal mat og vin servert av kokker fra landsbyen ved klosteret. Timeplanen vil gi rom for både arbeid med egne prosjekter, rekreasjon og veiledning. Det er den rette kombinasjonen som pleier å gjøre susen.

Litt Praktisk

Alle på kurset er underlagt taushetsplikt.
En psykolog er med som assistent på kurset.
Du bor på enkeltrom.